Populaire berichten

woensdag 4 januari 2012

Fashion&Beauty!





Haaii, ik ben weer terug gisteren heb je zeker veel gekeken naar de MTV programma"s?
Ik hoop het! Je hebt het mischien opgemerkt dat het blog helemaal is om betoverd in een Mode - Blog, ja dat is zo omdat het nu helemaal gaat veranderen! En de  weekend dagen zijn veranderd in de Mode&Beauty dagen! Super toch?! Dus laten we even wat Beauty doen! Er komen deze merken voor , mascara van MAC en parfum van Marc Jacobs en de Make-Up van de sterren in de clips! Dus geniet er maar van en probeer het ook eens uit!


Superheftig toch van deze dame!
Maar toch durf risico"s nemen! Maar dit is ook een DUBBELDIK FUN als jij het ook gaat doen en je vriendinnen Make-Uppen je! "haha" dat wordt eens lachen maar ja dat is juist het leukste aan het blog!

Dit is de Make-Up van Countdouwn van Beyonce!  PS: Beyonce is bevallen van een meisje!!! Hopelijk kan haar kind later ook zo succesvol worden als Beyonce! Want een kind van Beyonce zijn das pas boffen toch! Deze Make-Up is van de clip Rihanna- You Da One heel erg Fun dus!
Hier is er nog eentje als de andere niet zo goed kan lukken.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Make-Up merken en producten!



Dit zijn de producten van MAC!
Maar er zijn ook sterren die hun eigen MAC Make-Up hebben gemaakt zoals de enige echte Lady GaGa zij heeft haar lipgloss gemaakt namelijk :Viva Glam! Ik hou van de kleur!
Viva Glam foto!

Hier zie je nog een foto van de Viva Glam woman!
Lipgloss,poeder,mascara,lippenstift,blush allemaal van MAC!

MAC-Model bangelijke foto maar cool!
Het merk logo! Ziet er al heel speciaal uit zeg!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Een beetje Mode (want dat moet er wel bij!)
Dit is onze favoriete look! Echte rockchick !
Met de muts wordt  de look nog helemaal compleet!
Mooie strand beach look! Maar nog niet even voor nu maar de tas is wel HOT!
De pose kon anders zijn maar we vinden de TOP leuk maar de een beetje minder
We vinden deze outfit echt te GEK! En de achtergrond is FUNNY!

De bril vinden we echt nice bij de outfit lekker wollig die vest!Ook al  is het even niet voor deze tijd maar toch het blijft lekker mode!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We weten het het was een beetje kort maar bij het volgende bericht is het lekker lang! Want het wordt de Fashion-De-Luxe Special van 2012! Dus tot het volgende bericht!
-XOXO- Anna ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten