Populaire berichten

donderdag 5 januari 2012

Fashion De-Luxe Special 2012 + Party-lijst!

Hoi, zoals belooft ga ik meteen al beginnen met de Fashion De-Luxe Special 2012!
Elk jaar komt het weer terug! Maar elk jaar is het de De-Luxe! Dus laten we maar beginnen met de Mode!

Dit is een echte De-Luve omdat dit een schets is van :Marc Jacobs! Hij is een echte Top-Ontwerpster,hij heeft de lekkerste parfums met de heerlijkste geuren! Maar ook de mooiste schetsen en kleding omdat hij ook Trends maakt zoals deze rokken hier op de foto hij heeft de patronen geprobeerd en nu draagt iedereen wel een rokjes!

De Chinese meisjes en jongens weten ook wel wat van mode! Zoals hun straat mode is echt ongelofelijk mooi en kleurrijk! Dus China of Tokyo of Japan is zeker een land waar je moet zijn!

 Dit is ook weer eens een leuke look! We houden van de jurk en de achtergrond vinden we helemaal mooi! Dus een echte De-Luxe voor ons! Deze look vinden we zo funny en super leuk! Omdat we haar haar nog eens super goed bij de look vinden passen en de schoenen zijn gewoon te cool voor woorden maar de rok en top is gewoon helemaal De-Luxe voor ons en voor jou ook toch?
 Oke het mooiste van deze outfit is gewoon de schoenen en de ketting zien er gewoon heel erg simple maar wel modieus uit! Dus heel erg De-Luxe dus...
 Diva wil haar money back! Zo noemen we de look even omdat het meisje er heel erg rijk uitziet, en ze ziet eruit alsof ze net van een concert komt en haar geld terug wilt! Maar wij denken dat ze net komt van het concert van Rihanna want die kan ook wel vals zingen live! Maar ja over de look gesproken : Helemaal De-Luxe!
Laatste dag van het jaar 2011! We vinden het meisje al De-Luxe de schoenen het haar! Nou alles is gewoon De-Luxe!
Het meisje moest haar bloemen van haar hoofd mischien aflaten maar we vinden de rok heel erg mooi en hij inspireert me wel!Deze meid heeft altijd wel iets mooi"s en De-Luxe aan! Maar het mooiste is haar bril! Dat maakt haar helemaal De-Luxe en een Fashionista!Mischien ken je haar wel want ze heeft altijd een bank op de achtergrond maar toch het draait allemaal om de look en die vinden wij echt De-Luxe!Deze winter-look  is echt cute! Maar of dit meisje nou geen koud heeft? Dat denken we wel maar een panty zorgt ervoor dat je het warm krijgt! Helemaal De-Luxe dus!Deze meid is echt een Trendsetter! Omdat al haar kleding zo nice is dus De-Luxe Trendsetter gaat naar haar!Deze foto is ook weer zo mooi, maar de look is echt leuk met de printjes! Dus zij krijgt een De-Luxe girl badge!
Hmm.. dit meisje heeft echt een leuke style! Dus zij krijgt de Style De-Luxe trofee!
Onze favoriete Style-Girl! En met alweer een blinkende look!Deze look doet ons denken aan Kerst! Dat waren leuke tijden! Dus er wordt een trofee uitgedeeld! Remember Fashion trofee gaat naar jou!Je moet niet naar het gezicht kijken als je wil maar de look is : Party De-Luxe die trofee gaat naar haar!Dit is een look die wij nog nooit op ons blog hebben gezet dus laten we iets heel anders gaan doen! Jij wint de trofee voor: Rock-Original Girl! De-Luxe!Leuk maar jammer genoeg geen trofee voor iets maar je krijgt toch de trofee voor: Party-Chick De-Luxe als troostje!WAUW! We houden van je kamer en ook van je look! Dus jij wint een De-Luxe trofee en een Kitsh-Cute De-Luxe trofee! Mooi zo!Hey, ze is er weer! Onze Big-Smile Girl! Zij wint de Smile-De-Luxe trofee!Our favorite fashion - Girl! Zij wint die trofee + De-Luxe!Heel erg sprookjes achtig en mooi! Dus Alice-De-Luxe trofee!Ook al ben je dik toch niemand wil sla mager zijn! Dus dik zijn is ook een Trend! Fashion-De-Luxe trofee gaat jou!
Je kent haar vast wel! Het meisje met de bank op de achtergrond! Dus De-Luxe omdat je haar direct kunt herkennen!Pretty nice look trofee! Dus De-Luxe voor jou badge!Mooi maar zou mooier zijn als we je gezicht beter konden zien maar toch De-Luxe button! En De-Luxe schoenen♥
Dit is super leuk gedaan ! Dus de look is al De-Luxe!Mooie achtergrond maar ook De-Luxe look!
The Party looks!
Happy 2012!
Crazy Swing Party!Welcome 2012!Voor een BFF feestje! 
Flirty Flowers Party!Kerst met je famillie!Other Fashion feest!Nieuwjaar feest met vrienden en vriendinnen!Desinger feest!Een Uitstap feest met vriendjes en vriendinnen en famillie!Nieuwjaar feest (Other Fashion!)Rijke meisjes feest om te verkleden mag ook!Verjaardag feestje van je vriendin (je staat al voor de deur!)
Alice In  Wonderland feest!2012 feest!
Met vriendjes en vriendinnen!
Bij-Je-Vaders huis feestje met je BFF"S!Neem-Risico"s feest! Met je famillie en vrienden en vriendinnen F.U.N!
What Make"s You Happy feest
Met famillie allemaal dingen dat je gelukkig maakt!Dance&Friends Party!
Het lijstje van alle Party"s!


Party 1. Happy 2012 feestje!
Dit feestje kun je gewoon met je familie en vrienden en vriendinnen doen!
Lekker eten en verkleden lekker FUN! En je mag je vriendinnen make-uppen met een blinddoek! Dat wordt toch echt lachen! Maar als het 2012 is dan mag er confetti in de lucht gegooid worden en lekker dansen op muziek! En jullie hebben al dansjes gemaakt en jullie gaan ze daar dansen! Spannens...
Party 2.Crazy Swing Party!
Op dit feestje gaat alles om swingen! Dus dat wordt maar eens lekker gek doen en FUN hebben! Lekker kijken op dit blog en de Make-Up van de clips proberen na te doen vindt je ook op dit blog bericht: Fashion&Beauty! Dus zeker kijken! Verder mag je ook nog eens  schreeuwen en de filmpjes van MTV kijken zoals Breaking From Above en The City wat er op staat! Namelijk op dit bericht: Happy 2012! Popcorn,zuurtjes,hamburgers,mode,dansen en karaoke en zingen! Alles mag als je maar aan het swingen bent en Crazy bent!
Party 3.Welcome 2012!
Op dit feestje draait alles om 2012! Jullie schrijven al op een papiertje wat jullie eerst gaan doen in 2012 en daarna aan elkaar uitdelen en als het 2012 is dat van een ander gaan doen! En daarna het van jou een echt eet feestje en alles draait om de klok en 2012!
Party 4.Voor een BFF feestje!
Op dit feest gaat alle om de Fun,Fame,Fashion,Beauty and Stars! Dus jij en je BFF"S gaan dus lekker feesten en dansen en cadeautjes uitpakken want je jullie gaan cadeautjes moeten kopen en daarna erop los feesten lekker op mijn blog lezen en nog veel meer FUN! Maar je vader mag jullie niet storen want er komen ook schoonheids dingen! Jullie gaan elkaars nagels lakken! Super BFF Party!
Party 5.Flirty Flowers Party!
Op dit feest gaan jullie in een cafe of gewoon in een winkelcentrum of thuis op zoek naar leuke jongens om eens iets leuks mee te doen! Ik bedoel niet om mee die slechte dingen mee te doen maar om eens je looks en moves laten zien en eens gezellig praten! Zorg dat je Plain Jane van MTV hebt gekeken dan kun je het ook leren om indruk te maken! Daarom heet het Flirty Flowers! Jullie meiden zijn de Flowers en die een beetje Flirty zijn ;)
Party 6.Kerst met je famillie feestje (voor de tweede keer)
Jij wilt even voor de 2 de keer Kerst vieren?
Mooi dat kan nu met je famillie ben je vrienden en vriendinnen en ouders om eens nog een s Family-Christmas te vieren superleuk en gezellig! Dus het zou superleuk zijn als jullie dit feestje in een hotel of in je vaders huis dat zo mooi is vieren! Plezier!
Party 7. Other Fashion feest!
Dit is HET feest voor de meiden of meisjes die een andere stijl hebben! Dus durf het eens om een Other Fashion feest te organiseren met iedereen die je maar wilt! Schoolvrienden,famillie noem maar op! Jij wilt dit feest echt om jou stijl te laten zien! Daarom Other Fashion feest!
Party 8.Nieuw jaars feest met je vrienden en vriendinnen!
Lekker thuis even chillen lekkere Lays Paprika Chips en naturel lekker lezen en feesten en dansen maar ook eens genieten van 2012! Pakjes onder de pakjesboom!En nog meer 2012 leuks! Een leuk feest van 2 uur!
Party8.Desinger feest
Dit feest is echt geschikt voor echte mode-freaks!
Maar dat is niet alles op dit feest ben JIJ een Desinger! Ontwerpster dus! Super leuk dus! En jij kiest wat je ouders moeten dragen+ Jij mag ook naaien en ook echt aangekleed zijn als een Desinger en met je vriend erbij ben je helemaal Desinger! Dus jij mag ook schetsen maken en jij maakt parfum en lekkere geurtes! Alles draait om jou en de andere vriendinnen en vrienden!
Party9 Een Uitstap feest!
Op dit feest gaan jij en je familie en vrienden en vriendinnen op uitstap lopend of met de bus naar een straat of naar de stad waar je erop los kunt shoppen! Dus jullie maken veel uitstapjes en een Cheque van 50 euro om mee te shoppen bij de solden!!!
Party 10 Nieuw jaars feest (Other Fashion)
Na het Other Fashion feest gaan jullie ook nog eens 2012 Nieuw jaar vieren!
Super leuk wordt het dus en jullie schetsen en ontwerpen Other Fashion erop los!
Party 11 Rijke meisjes feest (verkleden mag ook!)
Dit feest draait allemaal om rijke meisjes je mag ook verkleed zijn als een rijk meisje!
Maar jullie drinken wel als gekken! Zoals: je pink omhoog als je water of thee drinkt! Maar je eet je brood of koek of pannekoek met vork en mes nog! Heel erg grappig dus! Maar let op je woorden Rijke mesjes accent!
Party 12 Verjaar dag feestje van je vriendin (je staat al voor de deur!)
Natuurlijk weet je wel hoe een verjaar dag feestje is maar bij dit feest is het lekker GIRL!
Dat betekent dat jullie alleen maar meiden dingen doen lekker eten TV kijken even Sms en terwijl jij bijvoorbeeld op de toilet pot zit ga jij sms en met je vriendinnen (die er eigenlijk zijn!)
Lekker lol maken samen en natuurlijk ook Creatieve dingetjes maken en ook nog eens E-Card"s maken over jullie vriendschap! En als jullie al uitgeput zijn gaan jullie pas uit het DAK! Dans erop los, alsof je leven eraf hangt! ZING,SCHREEUW HAVE FUN!
Party 12. Alice In Wonderland Feest!
Welkom in het wonderland van Alice!
Dit feestje houden jullie in het BOS! Lekker avontuurlijk en helemaal als de film, jullie laten jullie in een nep-putje vallen en dan een pop konijn! Maar de enge man met zijn groene ogen en Oranje haar dat is jullie *tromgeroffel* VADEEER!!!!!! Lekker fun hebben jullie op dit feest en het leukste is een hele grote tafel wat je ook gewoon zelf van hout kunt maken maar met hulp met je vader en op die grote tafel eten jullie : taart,cakjes en andere lekker heden! Maar het coolste en grappigste is dat je in plaats van : Alice In Wonderland gewoon je eigen naam in zet bijvoorbeeld Amelie In Wonderland of Marieke In Wonderland en Anna In Wonderland of Chenelle In Wonderlans noem maar op! Gewoon je eigen naam SUPERFUN!
Party 13  2012 feest met vriendjes en vriendinnen!
Gewoon nieuw jaar met friends and familly!
Gewoon zoals normaal eten feesten zingen en erop los dansen!
Gewoon alsof het je laatste dag is dat je leeft!
Party 14. Bij-Je-Vaders-Huis Feestje
Dit feest is geschikt voor echte meiden!
Zoals: je houdt van mijn blog,je houdt van mode en make-up en meer meiden dingen! En het leukste moment is dat jullie je vader eens eindelijk aan het werk gaan zien echt FUN! Maar jullie gaan stiekem naar je vaders kamer en bureau eens kijken wat er daar allemaal zit neem iedereen mee zoals: goede vrienden en vriendinnen! Maar je ouders nee.. ander keertje want anders accepteren ze het niet om op vaders kamer te gaan!
Party 15. Neem-Risico"s-Feestje!
Okay, hou je van mode?
Ja, en ook van originele kleding? 
Echt? Dan is dit feest ECHT IETS VOOR JOU!!!!!!
Op dit feest draait alles om mode risico"s dus jullie gaan allemaal anders moeten aangekleed zijn! en stijl dat iets met jou mee te maken heeft, dus het moet MODE blijven! Maar anders en je moet risico"s nemen! Dus ga even shoppen en verf je haar rood paars groen of geel of alles door elkaar! Dan ben je pas ANDERS! Ook je ouders en vriendinnen en vrienden moeten anders zijn! Eens kijken hou geel haar bij je moeder past! ;)
Party 16   What Makes You Happy Feest!
Op dit feest schrijven jullie dingen op op een lijst wat jullie gelukkig maakt en na 20 minuten gaan jullie de dingen lezen en de dingen dat jullie gelukkig maken gaan jullie uitproberen! En met dingen naaien en allemaal leuke dingen voor JOU!
Party 17.   Dance&Friends Feestje!
Dit feest gaat alleen maar op dansen en vrienden en vriendinnen!
Maak dansjes totdat jullie neervallen!  Dans erop los gewoon dans jes maken en lekker chips eten en nog meer dansen daarna even uithangen met je beste vrienden en vriendinnen !
-XXX-
Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze Partylijst!
Zeg het als je 1 van deze Party-lijst hebt gedaan en  welke lijkt jou het leukst?
Schrijf een reactie!
Doei,...♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten